VI LAGAR MAT MED HJÄRTA – OCH MAGE
Skriv ut
LÖJROM Smetana, hackad rödlök, dill och citron med toast… 185
TOAST SKAGEN Räkor, rödlök, pepparrot, citron och dill… 165
CHEVRÉ CHAUD Päron, valnötter, ruccola och honung… 125
HALV RÅBIFF Oxfilé, tryffel och dragonkräm, krispig lök, friterad kapris och äggula … halv 165… hel 245
SVAMPSOPPA Serveras med varmrökt sidfläsk och tärnat äpple… 145
CHARKTALLRIK (förrätt 2pers) Utvalda charkuterier … 195
LÖJROMSPIZZA (förrätt 2pers) Löjrom, västerbottenost, smetana, hackad rödlök, dill och citron… 295
THE PUBLIC BURGARE Bacon, cheddarost, publicdressing, bifftomat, picklad rödlök, krispsallad och pommes frites… 185
TRYFFELBURGARE Cheaddarost, tryffelmajonnäs, picklad rödlök, bifftomat, krispsallad och pommes frites… 195
PEPPERONI Cheddarost, pepperonikorv, jalapenodressing, picklad rödlök, bifftomat, krispsallad och pommes frites… 185
PORTABELLOBURGARE (VEGAN) Picklad rödlök, bifftomat, sallad, paprikaröra och pommes frites… 175
SAMTLIGA BURGARE GÖRS PÅ HÖGREV OCH SERVERAS MEDIUMSTEKTA OM INGET ANNAT ÖNSKAS,
GÅR ÄVEN ATT FÅ MED GLUTENFRITT BRÖD.
LÄGG TILL 200 G KÖTT EXTRA … 95
ÖRTMARINERAD LAMMYTTERFILÉ Smörstekta vaxbönor, rödvinssås, picklade morötter och rostad vitlökspotatis… 279
BIFF RYDBERG Oxfilé med tärnad potatis, ölkokt lök, äggula och senapsgrädde… 275
IBERICO SECRETO Smörstekt spetskål, chorizocrisp, parmesanmajonnäs och rostad vitlökspotatis … 265
VEGETARISK RYDBERG Variation på svamp, rödbetor, tärnad potatis, ölkokt lök, senapsgrädde och äggula… 175
MAJSKYCKLINGBRÖST Ugnsrostade rotfrukter, krämig svampsås och svartvinbärsgelé… 225
ENTRECÔTE BLACK ANGUS 250G……. 320
OXFILÉ TOURNEDOS 200G……………. 298
US RYGGBIFF 250G…………. 285
ALLT FRÅN GRILLEN SERVERAS MED – TOMATSALLAD – BEARNAISESÅS RÖDVINSSÅS – GRILLAD CITRON OCH POMMES FRITES
MOULES FRITES Vitvinskokta blåmusslor, grädde, vitlök, persilja, aioli och pommes frites… 225
TORSKRYGG Brynt smör, rostade betor, pepparrot, kapris, citron och dillslungad potatis … 269
RÖDINGFILÉ Smörstekta kantareller, hummersås, fänkålscrudité serveras med stompad potatis… 245
PASTA CADERE Oxfilé, färsk tagliatelle, vitlök, grädde, cognac och höstsvamp… 195
GAMBERETTI E COZZE Färsk tagliatelle, scampi, blåmusslor, vitlök, chili, persilja och olivolja… 195
Går att få glutenfria
LÖJROMSPIZZA Löjrom, västerbottenost smetana, hackad rödlök, dill och citron… 295
GAMBERO Scampi, cocktailtomater, chili, vitlök, persilja och citron… 175
MISTO DE TERRA Salami, cocktailtomater, parmaskinka, parmesan och ruccola… 165
DI CAPRA Päron, chevréost, rostade pinjenötter och ruccolasallad… 145
VESUVIO Svartrökt skinka… 145
DI BRESAOLA Bresaola, pinjenötter, ruccola, olivolja och parmesan…165
GLUTENPIZZA ALLA PIZZOR GÅR ATT FÅ GLUTENFRIA
OBSERVERA BAKAS I SAMMA UGN!
BIFF RYDBERG Oxfilé med tärnad potatis, ölkokt lök, äggula och senapsgrädde… 275
RÅBIFF Oxfilé, tryffel och dragonkräm, krispig lök, friterad kapris, äggula och pommes frites… 245
OXFILÈPLANKA Haricots verts, rökt sidfläsk, grillad tomat, champinjoner och bearnaise… 298
CAESARSALLAD Romansallad, caesardressing, kycklingbröst, krutonger och parmesan…179
CHEVRESALLAD Romansallad, belugalinser, säsongens betor, balsamicovinegrette, valnötter och honung … 179
MIXAD GRÖNSALLAD… 55
POMMES FRITES… 40
POMMES FRITES OCH BEARNAISE… 55
SÖTPOTATIS FRITES MED AIOLI… 65
SÅSER… 20
PIZZA Vesuvio… 75
HAMBURGARE – CHEESBURGARE 100 g kött, sallad, tomat, dressing och pommes frites… 75
PANNKAKA Sylt och grädde… 75
FRÅGA DIN SERVITÖR OM VILKA ANDRA RÄTTER SOM GÅR ATT FÅ I BARNPORTION
CHOKLADTRYFFEL… 35
CRÈME BRULÉ Serveras med dagens sorbet… 89
ÄPPLE OCH PÄRONKOMPOTT Serveras med vaniljglass, kanderade nötter och kaksmulor… 115
CHOKLADFONDANT Rårörda havtorn och vaniljglass… 125
SORBETVARIATION 3 sorters sorbet ..85
HOVDESSERT Kökets val av glass, maränger, chokladsås, grädde och godis. Rekommenderas för två personer… 180
TÄBY C
Besöksadress: Täby torg 4 , 183 34 Täby Boka bord: 08–768 75 70 • E-post: taby@thepublic.se
ÅKERSBERGA
Besöksadress: Storängstorget 14, 184 30 Åkersberga Boka bord: 08–519 773 00 • E-post: akersberga@thepublic.se
SUNDBYBERG
Besöksadress: Esplanaden 10 , 172 67 Sundbyberg Boka bord: 08–509 266 10 • E-post: sundbyberg@thepublic.se